fbpx

Usluge

Prema zvaničnim Google izvještajima, 97% svih pretraga na Internetu u Crnoj Gori obavi se putem Google pretraživača. Potencijalni kupci već koriste Google kako bi našli rješenja i usluge koje su im potrebne, a oglašavanjem na Google oglasima, Vi se možete pobrinuti da ti kupci dođu baš kod Vas.Google oglašavanje ima mnogo oblika od kojih svaki ima specifičnu namjenu i situaciju u kojoj se koriste i postoji mnogo tehnika koje mogu učiniti Google oglašavanje uspješnijim. U Crnoj Gori je trenutno najisplativije Search Network oglašavanje – oglašavanje na rezultatima pretrage.

Kako funkcionišu Google Oglasi?

Google oglasi funkcionišu putem Pay Per Click (PPC) sistema. Šta je PPC? To je model po kome za oglašavanje plaćate samo onda kada neko klikne na oglas i posjeti Vaš web sajt. Vaši oglasi se prikazuju samo ljudima koji na Google-u vrše pretragu vezanu za Vašu ponudu. Time Vaš budžet postiže maksimalne rezultate bez rasipanja novca.Iz tog razloga, Google Oglasi daju najbolji povrat na investiciju u odnosu na sve ostale forme oglašavanja, ne samo digitalne nego i tradicionalne poput TV i radio reklama, bilborda itd.

Zbog čega je bitno da što prije počnete da se oglašavate na Google Oglasima?

Kako u Crnoj Gori nivo konkurencije na Google Oglasima nije ni blizu nivoa konkurencije u svijetu ili čak u regionu, kupce još uvijek možete pridobiti uz relativno mala ulaganja.Razlog za to je sistem po kome Google određuje cijenu klika. Kod ovog vida oglašavanja, cijena klika zavisi od konkurencije za datu ponudu. To znači da, ukoliko se na primjer dvije kompanije u istoj industriji oglašavaju na Google Oglasima, cijena po kliku će biti znatno niža nego ukoliko se za iste ključne riječi oglašava 20 kompanija u istoj industriji. Kako popularnost ovog vida oglašavanja bude rasla, tako će rasti i nivo konkurencije a samim tim i cijena po kliku i ukupni budžet koji bi trebao biti izdvojen za iste rezultate.

Potencijal Google Oglašavanja na crnogorskom tržištu još uvijek je neiskorišten

Iskoristite priliku da poboljšate svoje poslovanje i privučete nove klijente